nærhet til gode opplevelser og aktiviteter

Opplevelser og aktiviteter

Stange Vestbygd er perfekt for sykling. På denne nettsiden Sykkel – Stange Vestbygd finner du inspirasjon til sykkelopplevelser, eller bestill en guidet sykkeltur hos oss. 

Guidet sykkeltur i Stange Vestsbygd

Bli med på en guidet sykkeltur forbi vakre gårdstun, små husmannsplasser, gravhauger og kulturminner med Bente fra Mat- og turglede. I løpet av turen blir du nærmere kjent med bygda og dens historie. Det vil også bli stopp hos noen av gårdsbutikk- og kaféene, dersom de er åpne den dagen turen gjennomføres. Ruten er lettsyklet og går stort sett på gang- og sykkelvei og lite trafikkerte bygdeveier. Strekningen på 25 kilometer tar cirka tre timer. Aldersgrense: 12 år. 

Pris: kr. 450,- per person. 

Minimum fire personer eller kr. 1800,- for at turen skal gjennomføres. 

Gruppen må stille med egne sykler, eller ta kontakt med Atlungstad Brenneri for å leie.  


Tilgjengelige datoer: 

22,21,23,29 og 30. juni

1-6. juli

22 til 26. august

28. august til 3. september

Dette kan bestilles online under bookingen. 

Vekk smakssansene

Atlungstad Brenneri

Atlungstad Brenneri, Norges eldste bygdebrenneri som fremdeles er i drift, er vår nærmeste nabo. Her kan du følge produksjonen fra potet til ferdig sprit og akevitt. Anlegget er fredet av Riksantikvaren og rommer også et museum, en butikk, samt restaurant med mulighet for en bite mat i vakre omgivelser. 

atlungstad brenneri Opplevelser og aktiviteter
atlungstad golf Opplevelser og aktiviteter
Spektakulære slag

Atlungstad Golf

Liker du golf, er mesterligabanen på Atlungstad Golf også gangavstand fra døra. Denne vakre banen har 18 hull og byr på hele spennvidden, fra noen trange skogshull via parkanlegg til de aller mest spektakulære hvor du også slår «over» Mjøsa.

Se & Gjøre i nærheten

Nærliggende attraksjoner

På Hamar venter by-og restaurantlivet, museene og handlemulighetene. 

Noen tips fra oss? Vel, er du matinteressert, bør du besøke matkvartalet i Torggata og den velkjente Knutstad & Holens fiskeforretning. 

Musikkinteressert? Få med deg en konsert i Kulturhuset eller et besøk til Kirsten Flagstad-museet i Kirkebakken. Men ikke glem Domkirkeodden med Hamardomen, friluftsmuseet, urtehagen og Norsk Jernbanemuseum. Strandpromenaden som tar deg fra Hamar sentrum til museene er i seg selv en opplevelse.