Kortreist matnytelse
På Sveen Gård har begge hus velutstyrt kjøkken hvor du er velkommen til å lage dine egne minneverdige måltider.
Eller hva med en 3-retters middag med kokk? I samarbeid med lokal leverandør kan gjestene våre bestille en 3-retters middag med kokk som kommer og lager maten.
Frokostkurv
Treretters middag med egen kokk
Andre spisesteder i området
Atlungstad Brenneri
Et besøk på restauranten i Atlungstad Brenneri er å anbefale. I brenneriets eget spiseri serveres det tradisjonell norsk mat med en moderne vri, og med akevittkrydderier som en rød tråd gjennom måltidet.
Ta kontakt med restauranten for å reservere bord.
eller ring +47 62 33 00 66
Fjetre gård (for grupper på 6-25 personer)
På kjøkkenet på Fjetre gård er det vertinnen, Astrid Marie som lager maten. Her blir det lagt vekt på lokal mat og råvarer som er tilgjengelig for årstiden, og skreddersyr etter gjestenes ønsker så langt det lars seg gjøre. Servering foregår i kårhuset eller i hovedhusets stuer med atmosføre og mange historier i veggene. Fjetre kan ta inntil 12 personer til bespisning i kårhuset, og inntil 25 personer i hovedhuset. Ta kontakt med Fjetre Gård for tilgjengelighet og bestilling.
Bestill bord
eller ring +47 404 79 319