Kortreist matnytelse

På Sveen Gård har begge hus velutstyrt kjøkken hvor du er velkommen til å lage dine egne minneverdige måltider.  
Eller hva med en 3-retters middag med kokk? I samarbeid med lokal leverandør kan gjestene våre bestille en 3-retters middag med kokk som kommer og lager maten. Vi tilbyr også våre gjester frokost kurv fylt opp med lokale produkter.

Andre spisesteder i området

Atlungstad Brenneri

Et besøk på restauranten i Atlungstad Brenneri er å anbefale. I brenneriets eget spiseri serveres det tradisjonell norsk mat med en moderne vri, og med akevittkrydderier som en rød tråd gjennom måltidet.
Ta kontakt med restauranten for å reservere bord.

eller ring +47 62 33 00 66

Fjetre gård (for grupper på 6-25 personer)

På kjøkkenet på Fjetre gård er det vertinnen, Astrid Marie som lager maten. Her blir det lagt vekt på lokal mat og råvarer som er tilgjengelig for årstiden, og skreddersyr etter gjestenes ønsker så langt det lars seg gjøre. Servering foregår i kårhuset eller i hovedhusets stuer med atmosføre og mange historier i veggene. Fjetre kan ta inntil 12 personer til bespisning i kårhuset, og inntil 25 personer i hovedhuset. Ta kontakt med Fjetre Gård for tilgjengelighet og bestilling.

eller ring +47 404 79 319

Frokost

Sveen gård frokostkurv

Vi tilbyr våre gjester frokostkurv fylt opp med lokale produkter. Denne frokostkurven består bl.a. av egg, syltetøy, ost, skinke, brød og eplemost. Kaffe og te. Utvalget vil variere i forhold til hvor stor bestillingen er. Jo flere personer som bestiller, desto større blir utvalget i frokostkurven.
Minimumsbestilling er to enheter.

Pris kr. 220,- per person.

Denne kan bestilles online under bookingen, og kan senest bestille 7 dager før ankomst.

Middag

Treretters middag med kokk

(for grupper/minimum 6 personer)

Hva med en 3-retters middag med kokk? I samarbeid med Moco mat kan gjestene våre bestille en 3-retters middag med kokk som kommer og tilbereder maten. Moco Mat sin matfilosofi er å lage god mat med fokus på kvalitet i arbeidet og råvaren. De gjør alt for å hente lokale og kortreiste råvarer, og følger sesongen for norske råvarer etter beste evne. Resultatet er skapt av lang erfaring fra tre kokker med respekt og kjærlighet for faget uten å gå på kompromiss med kvaliteten.

Dette kan bestilles online under bookingen, og kan senest bestille 14 dager før ankomst.

Pris kr. 725,- per kuvert.